Actueel

Fotoreis 2021

In de planning staat een fotoreis naar IJsland in het najaar 2021. Samen met een vriendin gaan we op zoek naar mooie plekjes en genieten van de herfstkleuren.

Museumbezoek

Net net voor de sluiting van de musea in 2020 bezocht ik de Kunsthal en deze man leek een voyeur tijdens een intiem moment.

Serie Kassen

Naar aanleiding van de cursus Abstracte Fotografie heb ik warenhuizen gefotografeerd. Als je leert kijken dan vindt je allerlei details in het glas van de kassen.

Met deze serie behaalde ik in januari 2021 een certificaat bij de fotoclub FC59

Abstracte fotografie

In 2020 heb ik de online workshop Abstracte fotografie bij de Academy voor Abstracte Fotografie   onder leiding van Iris Depassé gevolgd. Allerlei aspecten van abstracte fotografie is gepasseerd. Ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd. Bekijk mijn resultaten hier.

 

Recente succesjes

‘In gedachte’ is de titel van deze foto, gemaakt in een kerk in Parijs, ik behaalde er een certificaat mee bij Fotoclub Maasland in oktober 2020.
Met deze foto haalde ik de 6e plaats bij Foto Individueel  (Fotobond in 2013)

De schaduwen van Thierry Mugler

 Dit fotografeerde ik in de Kunsthal in Rotterdam. Ik raakte gefascineerd van de schaduwen van de etalagepoppen die de excentrieke kleding (ontworpen door Thierry Mugler) showden. Met deze serie won ik een certificaat bij FC59.

Piertje lopen

Deze foto is digi-van-de-maand-februari 2020 bij Fotoclub Maasland

Rookpauze

Tijdens de FMK wedstrijdavond februari 2020 verdiende de foto ‘Rookpauze’ een certificaat.

Behaalde titel bij Fotobond

Mar en Bep in hun boekwinkel

Met de serie die ik heb gemaakt bij Boekhandel Het Centrum in Schiedam heb ik het predikaat Kandidaat BMK 2020 behaald.

Bekijk hier de  serie